Welkom bij Dé Pokémon Winkel van Hoboken

Sinds 2019 bieden wij een zeer uitgebreide collectie van Pokémon Trading Card Game producten voor de best mogelijke prijzen. Wij proberen een zo uitgebreid mogelijk productaanbod aan onze klanten aan te bieden. Zowel de nieuwste als oudere producten zijn bij ons te vinden! Wij bieden onder andere: Boosterboxen, Booster Packs, Elite Trainer Boxen, Premium Collection producten, Tin boxen en nog veel meer. Neem snel een kijkje in onze webshop. Veel (speel)plezier gewenst!

Waarom Pokemon winkel Hoboken

Echte expertise
Wij hebben al 3 jaar ervaring met het verkopen van Pokemon TCG producten. Echter zijn wij er al sinds het begin van Pokemon bij. Je krijgt bij Pokemon winkel Hoboken dus niet alleen vriendelijke service, maar je krijgt ook nog eens al deze jaren aan expertise gratis en voor niets! Ons team staat altijd klaar om onze klanten in de juiste richting te helpen met hun Pokémon collectie, ongeacht het budget.

 

Gratis Verzending
Vanaf 50 euro krijg je bij ons al gratis verzending aangeboden via PostNL.

 

Niet goed? Geld terug!
Is er iets niet naar wens? Had je toch liever een ander product gewild of wil je om een of andere reden jouw bestelling retour sturen? Dit is geen probleem. Je kunt bij ons binnen 14 dagen jouw bestelling retour sturen en dan storten wij binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug na ontvangst van de retourzending.

Pokemon winkel Hoboken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *